سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اصالت سنگ ها


صادر شدن شناسنامه اصالت برای سنگ های قیمتی فیروزه نیشابور
رئیس راءس پرورش فناوری نیشابور اظهار‌کرد: از مرداد ماه سالجاری با همیاری کمپانی کانون هماهنگی علم، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی و انگشتر فیروزه بومی درین راس برای فیروزه، الماس، برلیان و مروارید شناسنامه اصالت و عیار صادر می‌گردد.

به نقل از خبرنگار ایلنا از نیشابور، علیرضا شیرازی در گرد هم آیی خبری به مناسبت هفته پژوهش و فناوری ذکر کرد: در حوزه صادرات فیروزه با صادر شدن این شناسنامه بخش اعظمی از ایرادات صادرکنندگان فیروزه نیشابور حل میشود و برای تجهیز آزمایشگاه این مجموعه 2میلیارد ریال مایحتاج میباشد.

ایشان اظهار داشت: از اولِ سالجاری 9 میلیارد و 860 میلیون ریال اعتبار بدین‌ راءس تخصیص داده گردیده که‌این واحد سنجش‌ سال قبل 6 میلیارد و 600 میلیون ریال بوده میباشد.

شیرازی بیان کرد: این سال به موسسات نوآور ساکن درین راءس 360میلیون ریال وام ها به سه واحد برای عصر پیش‌ رویش و یک میلیارد و 400 میلیون ریال به 2واحد برای عصر‌های رویش پرداخت شده‌است.

ایشان با اشاره به اینکه اکنون 14 کمپانی در عصر رویش و 8 کمپانی در زمان پیش پرورش در‌این راءس ساکن میباشد،اظهار داشت: معیار تراکنش مالی این مجموعه ها از اولِ این سال 80 میلیارد ریال بوده و از اولِ تأسیس این‌ راءس هفت میلیارد ریال از محل منابع صندوق پژوهش و فناوری استان به واحدهای نوآور بومی در‌این راس پرداخت گردیده که سبب ساز به اشتغال 180 نفر گردیده که از این تعداد 110 نفر کل وقت و 66 نفر زن میباشد.

رئیس راس پرورش فناوری نیشابور تأکید کرد: با دقت به گنجایش های نیشابور هنوز این شهرستان فاقد عجله دهنده قانونی میباشد و این‌راءس آمادگی مورد نیاز‌ برای حمایت از سرمایه‌گذاران در‌این نصیب را دارااست.

علیرضا شیرازی اعلام‌کرد: راءس پرورش نیشابور بعداز کاشان دو‌مین راءس رویش غیر راس استانی در مرزو بوم میباشد که برنده به اخذ جواز قطعی شده‌است.

ایشان تیتر کرد: از سال 88 تا کنون 78 واحد فناور در راءس رویش نیشابور پذیرش شده‌است و از این تعداد نیز سه واحد تبدیل به مؤسسه فناور گردیده و در یکسال اخیر بیشتراز 10 طرح توجیهی ارائه گردیده که هشت گزینه پذیرش شده‌است.

ایشان خاطرنشان شد: اینک 6 کمپانی علم بنیان در نیشابور کار دارا‌هستند که 2 کمپانی نیز در درحال حاضر انجام روند آخری برای کمپانی به علم بنیان میباشد و سال قبل بیش تر از 8 گزینه و از اولِ سال جاری چهار روی داد ایجاد اشتغال درین‌ راءس برگزار شده‌است.

مدیریت راءس پرورش فناوری نیشابور به صورت صریح بیان کرد: شرط اساسی پذیرش یک واحد فناور داشتن یک گروه دارای انسجام، طرح تجاری قابل دفاع و داشتن یک ایده جدید و کاربردی میباشد و راءس پرورش فناوری نیشابور یک راءس جامع میباشد که کلیه موضوع‌های علم ها انسانی، توریسم و‌ فرهنگی را علاوه بر حیطههای فناوری، داده ها و ارتباطات، مگاترونیک و با اعتنا به گنجایش‌های نیشابور طرح‌ها در حوزه کشاورزی و صنعت های تبدیلی را گزینه پوشش قرار میدهد.

علیرضا شیرازی یادآور شد: رویه بوستان های فناوری تجاری سازی یافته‌ها و دستاوردهای پژوهشی میباشد و با دقت به سیاست ‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی بوستان های فناوری با گاز در اکنون بروز و ظهور برای رفع سختی ها ساخت میباشد.

ایشان با اشاره به اینکه اصطلاح بوستان نیز نشان دهنده فضای پرنشاط برای کارآفرینان برنا میباشد اظهار داشت: سود تجاری سازی ایده‌ها ارتقاء ساخت‌و‌ساز ناخالصی ملی و ایجاد استوار میباشد که سبب کاهش جراحت های اجتماعی میباشد.

ایشان تأکید کرد: هزینه اشتغال استوار برای هر نفر در صنعت های مامان حدود 10 میلیارد، در صنعت های کوچک و میانگین حدود سه عدد پنج میلیارد ریال و در بوستان‌های فناوری حدود 300 تا 500 میلیون ریال میباشد.